A weblapra felkerülhet úgy főkategória, hogy a főkategória teljes tartalma (alkategóriák és termékek) feed segítségével kerül megjelenítésre.

A feedhez szükséges fájlok formátumának és tartalmának pontosan olyannak kell lennie, amilyet a rendszer igényel, ezért formátum leírást biztosítunk.

Ahhoz, hogy egy főkategória feed terméklista segítségével, automatikusan frissülve jelenhessen meg egy webáruházban, két fájl elérési útját (url) szükséges megadni:

  1. A főkategárián belüli alkategóriákkal kapcsolatos információkat tartalmazó fájl (kategóriák neve, kategóriák képe, szülő kategóriák, stb.)
  2. A termékekkel kapcsolatos információkat tartalmazó fájl (cikkszám, terméknév, rövid és hosszú leírás, kép, milyen kategóriában található, stb.)

A feed a Feed beolvasás menüpontban tesztelhető, ezt követően a végleges, éles weboldalon beállítható url-eket az info@powerexpert.hu címre szükséges elküldeni.


A fájlok lehetnek XML vagy XLS formátumúak:

XML
Termék és kategória feed leírás és példafájlok letöltése XML formátumhoz
XLS (Excel)
Termék és kategória feed leírás és példafájlok letöltése XLS (Excel) formátumhoz
A termékeket és a kategóriákat tartalmazó fájloknak nem kötelező azonos formátumúnak lenniük, tehát az egyik lehet XML, a másik pedig XLS.
További kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@powerexpert.hu címen!